Hver anden sygeplejerske overvejer at skifte væk fra den offentlige sektor minimum en gang om måneden

Mere end 50% af sygeplejersker overvejer minimum en gang om måneden at skifte job fra den offentlige sektor til den private sektor.

Læs mere i denne Ofir jobrapport.

Analyser

Jobannoncen – 5 gode råd før du indrykker

Inden du skriver og indrykker en jobannonce, er der en række ting, der er værd at være opmærksom på. Jobannoncens vigtigste formål er, at gøre både jobbet og din virksomhed attraktiv for de rigtige jobsøgere samtidig med, at der bliver skabt klarhed omkring jobbets funktioner. Læs her hvordan.
Jobannoncering

Coronavirus og jobopslag: Sådan forholder du dig som arbejdsgiver

Hvordan skal man afholde ansættelsessamtaler under coronakrisen, og hvordan formulerer man det i et jobopslag, så kandidaterne er trygge ved at søge? Her får du gode eksempler på, hvordan din virksomhed kan forholde jer i denne krisetid, og hvordan det kan formuleres i et jobopslag.
Rekruttering

Tips til jobsamtaler over video

Er du en af dem, der er nødt til at arbejde hjemmefra under coronakrisen, men som samtidig har en rekruttering i gang og har behov for at afholde jobsamtaler? Få vores tips til, hvordan du som arbejdsgiver bedst muligt forbereder dig til og gennemfører dine jobsamtaler over video.
Guides

Rekruttering med LinkedIn annoncering

LinkedIn er verdens største professionelle netværk. Den status har gjort, at platformen adskiller sig fra andre sociale medier. LinkedIn henvender sig primært til jobsøgende, rekrutteringsspecialister og fagfolk fra mange forskellige brancher – så det er et oplagt medie at rekruttere igennem. Læs her hvorfor og hvordan.
Jobannoncering

Jobannoncering på Facebook – Find dem, der ikke finder jer

I dag søger langt de fleste ikke aktivt efter nyt job. De finder ikke jeres ledige stilling, så I må finde dem. En effektiv metode til at fange de dygtige og relevante kandidaters interesse – og søge jeres ledige stilling – er derfor gennem annoncering på sociale medier. Her er Facebook den største spiller på markedet.
Jobannoncering

Find din næste medarbejder med Instagram annoncering

Hvor ofte tjekker du jobportaler? Ikke særlig ofte, ville de fleste nok svare – specielt hvis man ikke aktivt leder efter job eller er ledig. Hvor ofte tjekker du til gengæld sociale medier? Her bliver du klogere på, hvorfor vi hos Ofir tilbyder Instagram annoncering.
Jobannoncering

5 ting du skal huske til din næste ansættelse

Inden du begynder rekrutteringen af din nye medarbejder, er det en god idé at gøre sig en række overvejelser, så du finder den rigtige kandidat fra starten. Her er 5 råd du kan bruge til din næste ansættelse.
Rekruttering

5 hyppige rekrutteringsfejl du bør undgå

Vi har her samlet de 5 hyppigste rekrutteringsfejl og hvad du kan gøre for at undgå dem, når du skal finde en ny medarbejder.
Rekruttering

4 grunde til at bruge sociale medier i din rekruttering

Har I endnu ikke erfaringer med sociale medier til rekruttering, men mod på og lyst til at komme i gang, så får du her 4 gode grunde til, hvorfor sociale medier er en rigtig god kanal til at finde nye medarbejdere.
Rekruttering

Employer branding – hvad er nu det?!

Uanset om de ved det og uanset om de gør noget ved det, har alle virksomheder et employer brand. En virksomheds employer brand er afgørende for, om nye medarbejdere har lyst til at arbejde der – og om nuværende har lyst til at blive og yde.
Guides

Employer branding – Sådan gør du!

Employer branding er en tværgående disciplin, der kræver tiltag og kompetencer fra flere forskellige afdelinger i virksomheden. Vi dykker ned i hvordan du bedst arbejder med employer branding.
Guides

Hvornår skal jeg lave en ansættelseskontrakt?

En ansættelseskontrakt er en skriftlig aftale mellem arbejdsgiver og medarbejder, som sikrer faste rammer for begge parter. Der er mange gode grunde til, at der bliver lavet en ansættelseskontrakt – læs mere om det her.
Rekruttering

Hvad skal en ansættelseskontrakt indeholde?

For at en ansættelseskontrakt er gyldig, er der en række krav i lovgivningen, der skal overholdes for. Læs her hvordan du laver en god ansættelseskontrakt, der lever op til lovens krav.
Rekruttering

Rekruttering på sociale medier – derfor!

Få et overblik over de mest brugte sociale medier til rekruttering, og hvordan I bruger dem.
Rekruttering

Employer Branding på sociale medier – derfor!

Alle virksomheder har et employer brand, uanset om I gør noget ved det eller ej. Læs med her og bliv klogere på, hvordan I bygger et employer brand som tiltrækker nye medarbejdere og fastholder de nuværende.
Rekruttering

Sådan bruger du sociale medier i rekrutteringen!

Når man taler rekruttering kigger virksomheder i højere grad, og med god grund, mod sociale medier. Læs mere her.
Rekruttering

Ledelse og motivation af persontyper

Sådan afdækker du medarbejderes personlighedstyper og bruger dem som et redskab til højere motivation, bedre trivsel og forebyggelse af stress.
Ledelse og Strategi

Plej virksomhedens omdømme med gode rekrutteringer

Har du tænkt over hvilket signal din virksomhed sender, når I rekrutterer nye medarbejdere? Her kan du blive klogere på, hvordan I kan pleje jeres omdømme med gode rekrutteringer.
Ledelse og Strategi

Fremstår I som en attraktiv virksomhed?

Som selvstændig ved du alt om, hvor vigtigt det er at skaffe nye kunder og passe godt på dem, du allerede har. Men husker du at brande dig hos medarbejderne – både de nuværende og de potentielle?
Ledelse og Strategi