Hvorfor skal jeg lave en ansættelseskontrakt?

En ansættelseskontrakt er en skriftlig aftale mellem arbejdsgiver og medarbejder, som sikrer faste rammer for begge parter. Der er mange gode grunde til, at der bliver lavet en ansættelseskontrakt – læs mere om det her.
Rekruttering

Hvad skal en ansættelseskontrakt indeholde?

For at en ansættelseskontrakt er gyldig, er der en række krav i lovgivningen, der skal overholdes for. Læs her hvordan du laver en god ansættelseskontrakt, der lever op til lovens krav.
Rekruttering

Rekruttering på sociale medier – skal, skal ikke?

Få et overblik over de mest brugte sociale medier til rekruttering, og hvordan I bruger dem.
Rekruttering

Employer Branding på sociale medier – derfor!

Sådan bygger du et employer brand som tiltrækker nye medarbejdere og fastholder de nuværende.
Rekruttering

Sådan bruger du sociale medier i rekrutteringen!

Når man taler rekruttering, kigger virksomheder i højere grad, og med god grund, mod sociale medier. Læs mere her.
Rekruttering

Ledelse og motivation af persontyper

Sådan afdækker du medarbejderes personlighedstyper og bruge det som et redskab til højere motivation, bedre trivsel og forebyggelse af stress
Ledelse og Strategi

Plej virksomhedens omdømme med gode rekrutteringer

Har du tænkt over, hvilket signal din virksomhed sender, når I rekrutterer nye medarbejdere?
Ledelse og Strategi

Fremstår I som en attraktiv virksomhed?

Som selvstændig ved du alt om, hvor vigtigt det er at skaffe nye kunder og passe godt på dem, du allerede har. Men husker du at brande dig hos medarbejderne – både de nuværende og de potentielle?
Ledelse og Strategi

Sådan undgår du de dyre fejlrekrutteringer

Med et grundigt forarbejde kan jeres virksomhed øge chancerne markant for at finde den rette profil til jobbet. Læs her hvordan du med en “jobanalyse” kan sikre en bedre rekruttering.
Rekruttering

Så meget koster en fejlrekruttering

En virksomhed er intet uden sine menneskelige ressourcer, og derfor er rekruttering afgørende for alle virksomheders succes. Lige så værdifuldt det er at hyre den perfekte medarbejder, lige så katastrofalt er det for en virksomhed at fejlrekruttere.
Rekruttering

Fleksible lønpakker er stadig et hit

De giver glade medarbejdere og de vælter ikke budgetterne. Ja, der er flere grunde til, at de fleksible lønpakker stadig er et hit hos virksomhederne.
Ledelse og Strategi

Intern lederrekruttering – skal din næste leder hentes internt?

Det er i mange tilfælde en fordel at rekruttere ledere internt, da medarbejderne allerede kender virksomheden, men det er vigtigt, at det sker på den rigtige baggrund. Se her hvad du skal være opmærksom på.
Rekruttering

Guide: Den gode jobsamtale

Guiden giver dig inspiration til, hvordan du kan planlægge og afholde jobsamtaler, der på én gang opfattes positivt af kandidaten og giver jer det ønskede resultat – en dygtig og kvalificeret medarbejder.
Guides

Skabelon: Ansættelseskontrakt til timelønnede

Download denne standard ansættelseskontrakt som kan bruges til ansættelse af timelønnede eller som inspiration til udvikling af din egen ansættelseskontrakt.
Skabeloner

Skabelon: Ansættelseskontrakt til funktionærer

Download denne standard ansættelseskontrakt som kan bruges til ansættelse af funktionærer eller som inspiration til udvikling af din egen ansættelseskontrakt.
Skabeloner

Guide: Introduktion til nye medarbejdere

Når de sidste samtaler er afholdt, og den rette kandidat er udvalgt og ansat, er det nærliggende at betragte rekrutteringsprocessen som afsluttet.
Guides

Skabelon: Afslag på ansøgning

Ansøgere er en virksomheds potentielle ambassadører, så behandl dem med respekt når de søger job hos dig. Download gratis skabelon til det gode afslag.
Skabeloner

Skabelon: Spørgsmål til jobsamtalen

Hører jobsamtaler ikke til dit normale ansvarsområde, kan du måske have brug for lidt inspiration til, hvilke spørgsmål du skal stille for at få afdækket kandidaternes kompetencer. Download denne gratis skabelon.
Skabeloner

Skabelon: Modtagelse af ansøgning

Ansøgere er en virksomheds potentielle ambassadører, så behandl dem med respekt når de søger job hos dig. Download gratis skabelon til det gode afslag.
Skabeloner

Skabelon: MUS

En medarbejderudviklingssamtale – også kaldet en MUS – er din chance som leder for at følge med i dine medarbejderes trivsel og ønsker til fortsatte udvikling. Download gratis skabelon.
Skabeloner