Tips til jobsamtaler over video

Er du en af dem, der er nødt til at arbejde hjemmefra under coronakrisen, men som samtidig har en rekruttering i gang og har behov for at afholde jobsamtaler? Få vores tips til, hvordan du som arbejdsgiver bedst muligt forbereder dig til og gennemfører dine jobsamtaler over video.
Guides

5 hyppige rekrutteringsfejl du bør undgå

Vi har her samlet de 5 hyppigste rekrutteringsfejl og hvad du kan gøre for at undgå dem, når du skal finde en ny medarbejder.
Rekruttering

Employer branding – hvad er nu det?!

Uanset om de ved det og uanset om de gør noget ved det, har alle virksomheder et employer brand. En virksomheds employer brand er afgørende for, om nye medarbejdere har lyst til at arbejde der – og om nuværende har lyst til at blive og yde.
Guides

Employer branding – Sådan gør du!

Employer branding er en tværgående disciplin, der kræver tiltag og kompetencer fra flere forskellige afdelinger i virksomheden. Vi dykker ned i hvordan du bedst arbejder med employer branding.
Guides

Guide: Den gode jobsamtale

Guiden giver dig inspiration til, hvordan du kan planlægge og afholde jobsamtaler der på én gang opfattes positivt af kandidaten og giver jer det ønskede resultat – en dygtig og kvalificeret medarbejder.
Guides

Guide: Introduktion til nye medarbejdere

Når de sidste samtaler er afholdt, og den rette kandidat er udvalgt og ansat, er det nærliggende at se rekrutteringsprocessen som afsluttet. Her får du en udførlig guide til at give dine nye medarbejdere en god start på deres nye job.
Guides

Guide: Sådan planlægger du din rekruttering

Den måske vigtigste del af en rekruttering er planlægningsfasen. Den kan være afgørende for hvor effektivt rekrutteringen kommer til at forløbe
Guides

Skabelon til den gode jobannonce

Jobannonce, jobopslag, jobbeskrivelse, stillingsannonce, stillingsopslag - kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder det, så kan du på denne side downloade en skabelon, hvor vi har lavet en struktur til den gode jobannonce.
Guides