De mest populære jobopslag på Ofir i 2021

Her finder du en oversigt over, hvilke jobopslag der fik fleste ansøgninger inden for deres respektive jobkategori i 2021.
Jobannoncering

5 fællestræk fra de bedste jobopslag i 2021

Ofir har analyseret data fra 2021’s bedste jobopslag og fundet 5 fællestræk for jobopslagene. Se dem her og få inspiration til opsætningen af dine jobannoncer.
Jobannoncering

Ofir.dk bliver Googles største jobpartner i Danmark

Google For Jobs kommer til Danmark
Jobannoncering

Jobannoncen – 5 gode råd før du indrykker

Inden du skriver og indrykker en jobannonce, er der en række ting, der er værd at være opmærksom på. Jobannoncens vigtigste formål er, at gøre både jobbet og din virksomhed attraktiv for de rigtige jobsøgere samtidig med, at der bliver skabt klarhed omkring jobbets funktioner. Læs her hvordan.
Jobannoncering

Coronavirus og jobopslag: Sådan forholder du dig som arbejdsgiver

Hvordan skal man afholde ansættelsessamtaler under coronakrisen, og hvordan formulerer man det i et jobopslag, så kandidaterne er trygge ved at søge? Her får du gode eksempler på, hvordan din virksomhed kan forholde jer i denne krisetid, og hvordan det kan formuleres i et jobopslag.
Rekruttering

Tips til jobsamtaler over video

Er du en af dem, der er nødt til at arbejde hjemmefra under coronakrisen, men som samtidig har en rekruttering i gang og har behov for at afholde jobsamtaler? Få vores tips til, hvordan du som arbejdsgiver bedst muligt forbereder dig til og gennemfører dine jobsamtaler over video.
Guides

Rekruttering med LinkedIn annoncering

LinkedIn er verdens største professionelle netværk. Den status har gjort, at platformen adskiller sig fra andre sociale medier. LinkedIn henvender sig primært til jobsøgende, rekrutteringsspecialister og fagfolk fra mange forskellige brancher – så det er et oplagt medie at rekruttere igennem. Læs her hvorfor og hvordan.
Jobannoncering

Coronavirus, rekruttering og jobsamtaler – hvad bør man gøre?

Med den hastigt spredende coronavirus/COVID-19 er der en række problemstillinger, man som arbejdsgiver kan blive nødt til at forholde sig til. En af dem er, hvad man midt i smittekrisen bør gøre i forhold til rekruttering af nye medarbejdere. Skal man stadig annoncere efter nye medarbejdere? Og hvad gør man med jobsamtaler?
Jobannoncering

Jobannoncering på Facebook – Find dem, der ikke finder jer

I dag søger langt de fleste ikke aktivt efter nyt job. De finder ikke jeres ledige stilling, så I må finde dem. En effektiv metode til at fange de dygtige og relevante kandidaters interesse – og søge jeres ledige stilling – er derfor gennem annoncering på sociale medier. Her er Facebook den største spiller på markedet.
Jobannoncering

Find din næste medarbejder med Instagram annoncering

Hvor ofte tjekker du jobportaler? Ikke særlig ofte, ville de fleste nok svare – specielt hvis man ikke aktivt leder efter job eller er ledig. Hvor ofte tjekker du til gengæld sociale medier? Her bliver du klogere på, hvorfor vi hos Ofir tilbyder Instagram annoncering.
Jobannoncering

5 ting du skal huske til din næste ansættelse

Inden du begynder rekrutteringen af din nye medarbejder, er det en god idé at gøre sig en række overvejelser, så du finder den rigtige kandidat fra starten. Her er 5 råd du kan bruge til din næste ansættelse.
Rekruttering

5 hyppige rekrutteringsfejl du bør undgå

Vi har her samlet de 5 hyppigste rekrutteringsfejl og hvad du kan gøre for at undgå dem, når du skal finde en ny medarbejder.
Rekruttering

4 grunde til at bruge sociale medier i din rekruttering

Har I endnu ikke erfaringer med sociale medier til rekruttering, men mod på og lyst til at komme i gang, så får du her 4 gode grunde til, hvorfor sociale medier er en rigtig god kanal til at finde nye medarbejdere.
Rekruttering

Hvornår skal jeg lave en ansættelseskontrakt?

En ansættelseskontrakt er en skriftlig aftale mellem arbejdsgiver og medarbejder, som sikrer faste rammer for begge parter. Der er mange gode grunde til, at der bliver lavet en ansættelseskontrakt – læs mere om det her.
Rekruttering

Hvad skal en ansættelseskontrakt indeholde?

For at en ansættelseskontrakt er gyldig, er der en række krav i lovgivningen, der skal overholdes for. Læs her hvordan du laver en god ansættelseskontrakt, der lever op til lovens krav.
Rekruttering

Rekruttering på sociale medier – derfor!

Få et overblik over de mest brugte sociale medier til rekruttering, og hvordan I bruger dem.
Rekruttering

Employer Branding på sociale medier – derfor!

Alle virksomheder har et employer brand, uanset om I gør noget ved det eller ej. Læs med her og bliv klogere på, hvordan I bygger et employer brand som tiltrækker nye medarbejdere og fastholder de nuværende.
Rekruttering

Sådan bruger du sociale medier i rekrutteringen!

Når man taler rekruttering kigger virksomheder i højere grad, og med god grund, mod sociale medier. Læs mere her.
Rekruttering

Sådan undgår du de dyre fejlrekrutteringer

Med et grundigt forarbejde kan jeres virksomhed øge chancerne markant for at finde den rette profil til jobbet. Læs her hvordan du med en jobanalyse kan sikre en bedre rekruttering.
Rekruttering

Så meget koster en fejlrekruttering

En virksomhed er intet uden sine menneskelige ressourcer, og derfor er rekruttering afgørende for alle virksomheders succes. Lige så værdifuldt det er at hyre den perfekte medarbejder, lige så katastrofalt er det for en virksomhed at fejlrekruttere.
Rekruttering