Hvorfor skal jeg lave en ansættelseskontrakt?

En ansættelseskontrakt er en skriftlig aftale mellem arbejdsgiver og medarbejder, som sikrer faste rammer for begge parter. Der er mange gode grunde til, at der bliver lavet en ansættelseskontrakt – læs mere om det her.
Rekruttering

Hvad skal en ansættelseskontrakt indeholde?

For at en ansættelseskontrakt er gyldig, er der en række krav i lovgivningen, der skal overholdes for. Læs her hvordan du laver en god ansættelseskontrakt, der lever op til lovens krav.
Rekruttering

Rekruttering på sociale medier – skal, skal ikke?

Få et overblik over de mest brugte sociale medier til rekruttering, og hvordan I bruger dem.
Rekruttering

Employer Branding på sociale medier – derfor!

Sådan bygger du et employer brand som tiltrækker nye medarbejdere og fastholder de nuværende.
Rekruttering

Sådan bruger du sociale medier i rekrutteringen!

Når man taler rekruttering, kigger virksomheder i højere grad, og med god grund, mod sociale medier. Læs mere her.
Rekruttering

Sådan undgår du de dyre fejlrekrutteringer

Med et grundigt forarbejde kan jeres virksomhed øge chancerne markant for at finde den rette profil til jobbet. Læs her hvordan du med en “jobanalyse” kan sikre en bedre rekruttering.
Rekruttering

Så meget koster en fejlrekruttering

En virksomhed er intet uden sine menneskelige ressourcer, og derfor er rekruttering afgørende for alle virksomheders succes. Lige så værdifuldt det er at hyre den perfekte medarbejder, lige så katastrofalt er det for en virksomhed at fejlrekruttere.
Rekruttering

Intern lederrekruttering – skal din næste leder hentes internt?

Det er i mange tilfælde en fordel at rekruttere ledere internt, da medarbejderne allerede kender virksomheden, men det er vigtigt, at det sker på den rigtige baggrund. Se her hvad du skal være opmærksom på.
Rekruttering

Guide: Den gode jobsamtale

Guiden giver dig inspiration til, hvordan du kan planlægge og afholde jobsamtaler, der på én gang opfattes positivt af kandidaten og giver jer det ønskede resultat – en dygtig og kvalificeret medarbejder.
Guides

Skabelon: Ansættelseskontrakt til timelønnede

Download denne standard ansættelseskontrakt som kan bruges til ansættelse af timelønnede eller som inspiration til udvikling af din egen ansættelseskontrakt.
Skabeloner

Skabelon: Ansættelseskontrakt til funktionærer

Download denne standard ansættelseskontrakt som kan bruges til ansættelse af funktionærer eller som inspiration til udvikling af din egen ansættelseskontrakt.
Skabeloner

Guide: Introduktion til nye medarbejdere

Når de sidste samtaler er afholdt, og den rette kandidat er udvalgt og ansat, er det nærliggende at betragte rekrutteringsprocessen som afsluttet.
Guides

Guide: Sådan planlægger du din rekruttering

Den måske vigtigste del af en rekruttering er planlægningsfasen. Den kan være afgørende for, hvor effektivt rekrutteringen kommer til at forløbe..
Guides

Guide: Sådan skriver du den gode jobannonce

Vigtigheden af at skrive en god jobannonce kan ikke overvurderes. Download guiden og læs hvordan du skriver iøjnefaldende og målrettede jobannoncer.
Guides

Arbejdsgiver! Har du styr på ansættelseskontrakten?

Vidste du, at hvis en medarbejder arbejder mere end 8 timer om ugen for dig, så har vedkommende krav på en ansættelseskontrakt? Det kan derfor...
Rekruttering