Vær nysgerrig på dig selv og andre

Føler du, at din kollega, leder eller medarbejder ikke forstår dig? Eller at du utilsigtet havner i konflikter med dem? Læs her, hvad du selv kan gøre og blive mere opmærksom på.
Udvikling og uddannelse

Ledelse og motivation af persontyper

Sådan afdækker du medarbejderes personlighedstyper og bruger dem som et redskab til højere motivation, bedre trivsel og forebyggelse af stress.
Ledelse og Strategi

Plej virksomhedens omdømme med gode rekrutteringer

Har du tænkt over hvilket signal din virksomhed sender, når I rekrutterer nye medarbejdere? Her kan du blive klogere på, hvordan I kan pleje jeres omdømme med gode rekrutteringer.
Ledelse og Strategi

Fremstår I som en attraktiv virksomhed?

Som selvstændig ved du alt om, hvor vigtigt det er at skaffe nye kunder og passe godt på dem, du allerede har. Men husker du at brande dig hos medarbejderne – både de nuværende og de potentielle?
Ledelse og Strategi

Fleksible lønpakker giver gladere medarbejdere

De giver glade medarbejdere og de vælter ikke budgetterne. Der er flere grunde til at fleksible lønpakker er en fordel for både medarbejdere og arbejdsgivere.
Ledelse og Strategi

Intern lederrekruttering – skal din næste leder findes internt?

Det er i mange tilfælde en fordel at rekruttere ledere internt, da medarbejderne allerede kender virksomheden, men det er vigtigt, at det sker på den rigtige baggrund. Se her hvad du skal være opmærksom på.
Rekruttering

Guide: Den gode jobsamtale

Guiden giver dig inspiration til, hvordan du kan planlægge og afholde jobsamtaler der på én gang opfattes positivt af kandidaten og giver jer det ønskede resultat – en dygtig og kvalificeret medarbejder.
Guides

Guide: Introduktion til nye medarbejdere

Når de sidste samtaler er afholdt, og den rette kandidat er udvalgt og ansat, er det nærliggende at se rekrutteringsprocessen som afsluttet. Her får du en udførlig guide til at give dine nye medarbejdere en god start på deres nye job.
Guides

Sådan får du motiverede medarbejdere - 6 gode råd

Motiverede medarbejdere er både effektive og glade. Det viser såvel erfaringen som faktiske undersøgelser, så derfor giver det god mening at arbejde aktivt med motivation.
Ledelse og Strategi

Skabelon: Afslag på ansøgning

Ansøgere er en virksomheds potentielle ambassadører, så behandl dem med respekt når de søger job hos dig. Hent en gratis skabelon til det gode afslag her.
Skabeloner

Skabelon: Spørgsmål til jobsamtalen

Hører jobsamtaler ikke til dit normale ansvarsområde, kan du måske have brug for lidt inspiration til, hvilke spørgsmål du skal stille for at få afdækket kandidaternes kompetencer. Hent en gratis skabelon her.
Skabeloner

Skabelon: Modtagelse af ansøgning

Ansøgere er en virksomheds potentielle ambassadører, så behandl dem med respekt når de søger job hos dig. Hent en gratis skabelon til det gode afslag her.
Skabeloner

Skabelon: MUS

En medarbejderudviklingssamtale – også kaldet en MUS – er din chance som leder for at følge med i dine medarbejderes trivsel og ønsker til fortsat udvikling. Hent en gratis skabelon her.
Skabeloner

Leder, kom godt gennem årets julefrokost - 5 gode råd inden det går løs

Årets julefrokost står for døren. En fest som mange medarbejdere ser frem til – og mange ledere ville ønske de kunne undgå.
Ledelse og Strategi