Ledelse og motivation af persontyper

Sådan afdækker du medarbejderes personlighedstyper og bruge det som et redskab til højere motivation, bedre trivsel og forebyggelse af stress
Ledelse og Strategi

Plej virksomhedens omdømme med gode rekrutteringer

Har du tænkt over, hvilket signal din virksomhed sender, når I rekrutterer nye medarbejdere?
Ledelse og Strategi

Fremstår I som en attraktiv virksomhed?

Som selvstændig ved du alt om, hvor vigtigt det er at skaffe nye kunder og passe godt på dem, du allerede har. Men husker du at brande dig hos medarbejderne – både de nuværende og de potentielle?
Ledelse og Strategi

Fleksible lønpakker er stadig et hit

De giver glade medarbejdere og de vælter ikke budgetterne. Ja, der er flere grunde til, at de fleksible lønpakker stadig er et hit hos virksomhederne.
Ledelse og Strategi

Intern lederrekruttering – skal din næste leder hentes internt?

Det er i mange tilfælde en fordel at rekruttere ledere internt, da medarbejderne allerede kender virksomheden, men det er vigtigt, at det sker på den rigtige baggrund. Se her hvad du skal være opmærksom på.
Rekruttering

Guide: Den gode jobsamtale

Guiden giver dig inspiration til, hvordan du kan planlægge og afholde jobsamtaler, der på én gang opfattes positivt af kandidaten og giver jer det ønskede resultat – en dygtig og kvalificeret medarbejder.
Guides

Guide: Introduktion til nye medarbejdere

Når de sidste samtaler er afholdt, og den rette kandidat er udvalgt og ansat, er det nærliggende at betragte rekrutteringsprocessen som afsluttet.
Guides

Sådan får du motiverede medarbejdere - 6 gode råd

Motiverede medarbejdere er både effektive og glade medarbejdere. Det viser såvel erfaringen som faktiske undersøgelser, så derfor giver det god mening at arbejde aktivt med motivation
Ledelse og Strategi

Skabelon: Afslag på ansøgning

Ansøgere er en virksomheds potentielle ambassadører, så behandl dem med respekt når de søger job hos dig. Download gratis skabelon til det gode afslag.
Skabeloner

Skabelon: Spørgsmål til jobsamtalen

Hører jobsamtaler ikke til dit normale ansvarsområde, kan du måske have brug for lidt inspiration til, hvilke spørgsmål du skal stille for at få afdækket kandidaternes kompetencer. Download denne gratis skabelon.
Skabeloner

Skabelon: Modtagelse af ansøgning

Ansøgere er en virksomheds potentielle ambassadører, så behandl dem med respekt når de søger job hos dig. Download gratis skabelon til det gode afslag.
Skabeloner

Skabelon: MUS

En medarbejderudviklingssamtale – også kaldet en MUS – er din chance som leder for at følge med i dine medarbejderes trivsel og ønsker til fortsatte udvikling. Download gratis skabelon.
Skabeloner

Hvordan kommer du bedst gennem årets julefrokost som leder? Få 5 gode råd inden det går løs.

Årets julefrokost står for døren. En fest, som mange medarbejdere ser frem til – og mange ledere ville ønske, de kunne undgå.
Ledelse og Strategi